pénztárgéprendelés ingyen

Jelenleg az alábbi akciók érhetők el:

 

CashCube Light selejtezési akció!

Amennyiben velünk végezteti el CashCube Light online pénztárgépének forgalomból történő kivonását, és a leselejtezett pénztárgép házat a kiegészítőkkel együtt (doboz, talp, tápegység) nálunk hagyja, úgy a selejtezést ingyen végezzük el!


Karácsonyi akció!

December hónapban minden megrendelt pénztárgépet, vagy egyéb terméket ingyenesen szállítunk ki, vagy álljuk a futárköltségeket az egész ország területére!Minden 5. pénztárgép 10%-al olcsóbban!

Vásárolja meg nélunk online pénztárgépeit, és minden 5. pénztárgép nettó árából 10% kedvezményt adunk. Az akció visszavonásig érvényes. Érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!


Pénztárgépek akár 4 év garanciával!

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, illetve a pénztárgép vásárlás előtt álló vállalkozásokat, hogy 2014. október 29-től lehetőség van akár 4 év garanciával is megvásárolnia online pénztárgépét! A már megvásárolt pénztárgépekre is lehetőség van kiterjeszteni a garancia hosszabbítást. 

A Cashcube Light pénztárgépek 4 év garanciával is megvásárolhatóak. Minden pénztárgépre egy év gyártói garancia jár, melyet akár 3 évvel is meghosszabbíthat már a vásárlás pillanatában. Így Önnek nem kell attól félnie, hogy egy esetleg Adóügyi Ellenőrző Egység meghibásodása során közel 100.000 Ft-os költség legyen a javítás. A garancia időtartama alatt - a kopó alkatrészek kivételével - semmilyen alkatrészért, illetve a munkadíjért sem kell a zsebébe nyúlnia, mert mi állunk minden költséget! 

Önnek nem kell mást tennie, mint a vásárláskor jeleznie felénk, hogy a pénztárgépet 4 év garanciával kívánja megvásárolni. A CashCube Light pénztárgép 4 év garanciával most az Öné lehet nettó 139.900 Ft-ért! 

További részletekért érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!


 

Egy új pénztárgép, kettő ajándék! 

Ajánlja cégünk pénztárgépeit!

Amennyiben Ön meglévő Ügyfelünk, és cégünket ajánlja ismerősének, barátjának pénztárgép vásárlása céljából, úgy az ajánló és az új vevő is 50 db pénztárgép szalagot kap ajándékba! Az akció csak a teljes áron vásárolt pénztárgép esetén érvényesíthető! A részletfizetési konstrukcióban vásárolt pénztárgépekre nem terjed ki!


Online Pénztárgép részletre!!!

 

Lehetősége van cégönktől részletre vásárolni online pénztárgépet. A részletekért érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

 


Hőpapír akció!

57,5/50-es hőpapír akciónk keretében legalább 100 db vásárlása esetén az egységár 100 Ft+ÁFA! Budapest és Pest megye területén ingyenes kiszállítással!


 


www.flickr.com
items in Amőba2000 Kft. More in Amőba2000 Kft. pool

Amőba2000Kft
Mikor kell pénztárgép a szolgáltatóknak?
2015. március 09.

Egyre többet hallani arról, hogy hamarosan bevezetik az online pénztárgépeket az úgynevezett szolgáltató szektornál is. De vajon mikor léphet életbe ez a rendelkezés?

Elolvasom a hírt>>

Garancia kiterjesztés az online pénztárgépekre!
2015. március 04.

Tájékoztatjuk az online pénztárgép üzemeltetőket, hogy lehetőségük van a hamarosan lejáró gyártói garanciák akár 3 évvel történő meghosszabbítására.

Elolvasom a hírt>>

CashCube PRO szoftverfrissítés!
2015. január 14.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ezen a héten megtörténik az összes CashCube PRO pénztárgép V8-as szoftverének a frissítése. 

Elolvasom a hírt>>

Tájékoztatás a felülvizsgálatokkal kapcsolatban!
2015. január 05.

Tisztelt Látogató! Rengeteg telefont kapunk a pénztárgép üzemeltetőktől az online pénztárgépek éves kötelező felülvizsgálatával kapcsolatban. A félreértések elkerülése végett az alábbiakban tájékoztatást adunk az aktualitásokról.

Elolvasom a hírt>>

Nem kell többé fizetni a szüneteltetés alatt!
2014. december 30.

Az NGM mai napon megjelent rendelete értemében január 1-től ha valaki szünetelteti a pénztárgép használatát, és ezáltal felfüggeszti a mobil adatkapcsolatot, akkor az eddigiektől eltérően, nem kell fizetni az adatkapcsolati díjat. 

Elolvasom a hírt>>

Fontos változások 2015. január 1-től!
2014. december 22.

Figyelem! 2015. január 1-jétől változik a pénztárgép használatra kötelezett adóalany számlakibocsátáshoz kapcsolódó adatszolgáltatási kötelezettsége.

Elolvasom a hírt>>

Minden 5. pénztárgép 10% kedvezménnyel!
2014. december 20.

Vásároljon nálunk pénztárgépeket, és minden 5. pénztárgép nettó árából 10% kedvezményben részesül.

Elolvasom a hírt>>

Ön felkészült 2015-re?
2014. december 03.

Hamarosan megjelenik a Nemzetgazdasági Miniszter új rendelete, melyben meghatározzák, hogy mely szektorokra terjesztik ki az online pénztárgépek használatát.

Elolvasom a hírt>>

Közlemény az éves felülvizsgálatokról
2014. november 05.

Megjelent a NAV közleménye az online pénztárgépek éves kötelező felülvizsgálatáról. A közleményt alább olvashatják.

Elolvasom a hírt>>

Pénztárgépek akár 4 év garanciával!
2014. október 29.

Tisztelt Látogató! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a mai naptól megvásárolhatja pénztárgépét akár 4 év garanciával is!

Elolvasom a hírt>>

Aktuális jogszabályok, információk
2013. április 16.

Az online pénztárgépekkel kapcsolatos
- folyamatosan frissülő - információk gyűjteménye.
Elolvasom a hírt>>

Elindult weboldalunk
2013. április 12.

A mai nappal elindult weboldalunk.
Elolvasom a hírt>>

További hírek>>
Név / cégnév:
Telefonszám:
E-mail cím:
Üzenet:
 
Amőba2000 Kft.
3384 Kisköre,
Tisza II. lakótelep
E-mail: info@on-linepenztargepek.hu
Telefon: +36-30-587-71-48, +36-30-938-08-24

FŐOLDAL  |  BEMUTATKOZÁS  |  SZOLGÁLTATÁSOK  |  TERMÉKEK  |  REFERENCIÁK  |  AKCIÓK  |  KAPCSOLAT  |  PARTNEREINK |  TERMÉKTÁMOGATÁS

online pénztárgép, online pénztárgépek, pénztárgép, pénztárgépek, pénztárgépszerviz, online szerviz, pénztárgépjavítás, online kasszagép, online kasszagépek, NAV bekötés, online pénztárgépjavítás, online pénztárgéprendelés, online pénztárgépek bekötése, pénztárgép bekötés, online pénztárgép bekötés, pénztárgép kiolvasás, online pénztárgépek kiolvasása, adatkiolvasás, pénztárgép szolgáltatás

Amőba2000 Kft. | 3384 Kisköre, Tisza II. lakótelep | E-mail: info@on-linepenztargepek.hu | Telefon: +36-30-587-71-48, +36-30-938-08-24 | Weboldal: on-linepenztargepek.hu


Penztargep.lap.hu | Penztargep.tlap.hu | Pénztárgép-Hvg

Vissza a főoldalra! info@on-linepenztargepek.hu Bemutatkozás Szolgáltatások Termékek Referenciák Akciók Kapcsolat Partnereink Oldaltérkép Adatvédelem