pénztárgéprendelés ingyen

Jelenleg az alábbi akciók érhetők el:

 

 

Online Pénztárgép nettó 99.900 Ft-ért!

2014. augusztus 18-tól a Datecs DP-25 C10 Online pénztárgép ára nettó 99.900 Ft a készlet erejéig!!!

Elfogyott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 


 

Hőpapír akció!

57,5/50-es hőpapír akciónk keretében legalább 100 db vásárlása esetén az egységár 100 Ft+ÁFA! Budapest és Pest megye területén ingyenes kiszállítással!


 


www.flickr.com
items in Amőba2000 Kft. More in Amőba2000 Kft. pool

Amőba2000Kft
Elfogytak a kedvezményes gépek!
2014. augusztus 18.

Tájékoztajuk az érdeklődőket, hogy a mai napon reggel meghírdetett akciónk keretében a Datecs DP-25 C10 online pénztárgépek nettó 99.900 Ft-os áron mind elfogytak! A pénztárgép ára ismét 114.900 Ft+ÁFA!

Elolvasom a hírt>>

Pénztárgép 99.900 Ft+ÁFA áron!!!
2014. augusztus 18.

Tájékoztatjuk az érdelődőket, hogy a mai naptól a Datecs DP-25 C10 online pénztárgép a készlet erejéig nettó 99.900 Ft-ért kapható!

Elolvasom a hírt>>

Augusztus 19-én zárva leszünk!
2014. augusztus 14.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfelinekt, hogy technikai okok miatt 2014. augusztus 19-én kedden zárva tartunk! A nemzeti ünnepre való tekintettel legközelebb augusztus 21-én, reggel 9 órától leszünk nyitva. Megértésüket köszönjük!

Elolvasom a hírt>>

A NAV közleménye a véghatáridőről!
2014. augusztus 11.

Az online kapcsolatra képes, adóügyi ellenőrzési egységgel rendelkező pénztárgéppel kapcsolatos NGM rendeletek módosításáról szóló 24/2014. (VII. 31.) NGM rendelet [1] véghatáridőt határozott meg az online pénztárgépek bevezetésére.

Elolvasom a hírt>>

Adjon egyszerűsített számlát pénztárgéppel!
2014. augusztus 4.

A CashCube PRO online pénztárgéppel lehetősége van egyszerűsített számlákat is kiállítani.

Elolvasom a hírt>>

Meghosszabbított nyitvatartással várunk mindenkit!
2014.augusztus 1.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a tegnapi napon megjelent rendeletre való tekintettel meghosszabbított nyitvatartási időben várunk mindenkit átvételi és szervizpontunkon!

Elolvasom a hírt>>

Az NGM közleménye a határidőről!
2014. augusztus 1.

A véghatáridőről egyeztetett ma a Pénztárgép Munkabizottság. A vállalkozások augusztus 31-e után már csak online pénztárgépet használhatnak.

Elolvasom a hírt>>

Meg van a végső határidő az átállásra!
2014. július 31.

A Nemzetgazdasági Miniszter 24/2014. (VII.31.) rendelete értelmében a pénztárgéphasználatra kötelezett vállalkozások 2014. szeptember 1-től csak a rendeletben meghatározott műszaki követelményeknek megfelelő (online) pénztárgéppel teljesíthetik nyugtaadási kötelezettségüket!

Elolvasom a hírt>>

Megérkezett a CashCube PRO!
2014. július 29.

A mai napon A130-as engedélyszámon megkapta a forgalmazási engedélyt az MKEH-tól a CashCube termékcsalád legújabb tagja, a CashCube PRO online pénztárgép!

 

 

Elolvasom a hírt>>

Bővülhet az online kasszára kötelezettek köre!
2014. július 09.

Nem hivatalos információk szerint a kormányzat már vizsgálja annak lehetőségét, hogy kiterjesszék a pénztárgép használatra kötelezettek körét, így a szolgáltatói szektorban is megjelennének az online pénztárgépek.

Elolvasom a hírt>>

2014.07.01-től csak online pénztárgép!!!
2014. július 02.

A Nemzetgazdasági Miniszter 23/2014. (VI.30.) rendelete értelmében 2014. július 1-étől csak online pénztárgéppel lehet teljesíteni a nyugtaadási kötelezettséget! Felhívjuk a pénztárgép használatra kötelezettek figyelmét, hogy ettől a naptól kezdve a hagyományos pénztárgépek nem használhatók! 

Elolvasom a hírt>>

Nem lesz több támogatás!
2014. június 26.

Azok a vállalkozók, akik eddig azért nem vették át a pénztárgépüket, mert reménykedtek abban, hogy a kormány módosítja az állami támogatások határidejét, ne várjanak tovább, nem lesz újabb támogatási határidő!

Elolvasom a hírt>>

Mégis közeleg a végső határidő?!
2014.június 23.

Egyes hírek szerint a kormány mégis megszabja, hogy meddig kell átállni minden vállalkozásnak online pénztárgépre. Aki ezt a határidőt elmulasztja, akár milliós csapdába is eshet!

Elolvasom a hírt>>

Nem lesz végső határidő az átállásra!
2014. június 3.

Az NGM kijelentette, hogy nem tervezik végső határidő megszabását az online kasszákra történő átállást illetően. Ugyanakkor a NAV megkezdte az ellenőrzéseket, és ahol nincs online kassza ott súlyos bírságok kiszabására is számítani lehet!

Elolvasom a hírt>>

Kiemelt CASHCUBE értékesítő és szerviz!
2014. május 31.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az Amőba2000 Kft. az LA Pénztárgép Kft. kiemelt partnere lett. Ennek keretében szorosan együttműködünk a forgalmazóval a CASHCUBE termékcsalád értékesítésében, szervizelésében. 

Elolvasom a hírt>>

CashCube Light fekete és fehér színben is!
2014.05.27.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CashCube Light online pénztárgép elérhető fekete és fehér színben is!

Elolvasom a hírt>>

Vége a támogatásoknak!
2014. május 1.

A mai naptól nincs lehetőség a kasszacserékhez nyújtott állami támogatások igénybevételéhez.

Elolvasom a hírt>>

Kérjük jelezzék időben a cégben történt változást!
2014. április. 24.

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy ha a megrendelés időpontját követően változás történt a cégben, feltétlenül jelezzék azt még a pénztárgépek megszemélyesítése előtt!

Elolvasom a hírt>>

Célzottan ellenőriz a NAV!
2014. április 18.

Célzottan ellenőrzi a NAV az online pénztárgépek megrendelését, üzembe helyezését és szabályos működtetését. Az ellenőrök elsősorban azokat a kereskedőket és vendéglátókat keresik fel, ahol kétséges a szabályszerű számla- és nyugtaadás, valamint valós forgalomnak megfelelő online adatszolgáltatás.

Elolvasom a hírt>>

Mi kiszolgáljuk raktárról!
2014. április 07.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfelinket, valamint a pénztárgép cserére kötelezett vállalkozásokat, továbbá azon megrendelőket, akik új kereskedelmi üzletet nyitnak, hogy a jövő héttől kezdődően - az igények függvényében - minden CASHCUBE megrendelést leadó Ügyfelünket raktárkészletről ki tudjuk szolgálni!

Elolvasom a hírt>>

CashCube pénztárgépek szállítása!
2014. március 23.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CashCube online pénztárgépek szállítását április elején megkezdjük!

Elolvasom a hírt>>

Nagyjából 60 ezer bekötött kassza van a piacon.
2014. március 18.

Eddig körülbelül 60.000 kasszát kötöttek össze a NAV szerverével. Ez azt jelenti, hogy a kasszacsere folyamata bár halad, de még a gépek fele sincs bekötve. Ezzel együtt már most érzékelhető a gazdaságfehérítő hatás, állítják a szakemberek. 

Elolvasom a hírt>>

Lesz-e határidő módosítás?
2014.február 25.

A Nemzetgazdsági Miniszter 2014. január 22-i rendeletében szabályozta újra a kasszacserékhez adandó 50.000 Ft-os állami támogatás felhasználhatóságának határidejét. Jelenleg is több tízezer pénztárgép üzemeltető várja a megrendelt kasszáját, amit a gyártási kapacitások miatt a forgalmazól nem tudnak határidőre teljesíteni.

Elolvasom a hírt>>

Hétfőig igényelhet az összes károsult!
2014. február 21.

A Nemzetgazdasági Miniszter 7/2014. (II.14.) évi rendelete értelmében azon pénztárgép üzemeltetők, akik az A017 vagy A018-as visszavont engedélyű pénztárgépekre adtak le megrendelést, február 24-éig igényelhetik vissza a befizetett előlegüket, vételárukat az államtól, de nem az eBEV portálon, hanem írásban levél formájában, vagy személyesen a NAV kirendeltségeken! Ugyanez a határidő vonatkozik a Patkós-Cassa károsultjaira is! Ehhez kapcsolódóan felhívjuk a Tisztelt Ügyfelek figyelmét arra, hogy amennyiben a CASHCUBE online pénztárgépet rendelik meg, úgy nem kell újabb előleget befizetniük! A megrendeléseket a forgalmazó visszaigazolja!

Elolvasom a hírt>>

Videók a pénztárgép kezeléséről!
2014. február 20.

Hamarosan megismerhetik a CASHCUBE online pénztárgép kezelését, tulajdonságait, melyet videó formájában is meg tudnak majd tekinteni a honlapunkon keresztül.

Elolvasom a hírt>>

Ma éjfélig igényelhetik vissza az előlegeket!
2014. február 17.

Ma éjfélkor lejár a határidő, ezt követően nem lesz lehetősége senkinek visszaigényelni az államtól az Alt Cash vagy a Japan Cash Kft-knek befizetett előleget (vételárat)!

Elolvasom a hírt>>

A Patkós-Cassa károsultjain is segít a kormány!
2014. február 17.

A Nemzetgazdasági Minisztérium szombati közleménye értelmében a kormány úgy döntött, hogy a Patkós-Cassa károsult ügyfeleit is kártalantják. A kártalanítást támogatás formájában, február 24-éig igényelhetik a pénztárgép üzemeltetők! Alább az NGM közleménye.

Elolvasom a hírt>>

CASHCUBE, a legolcsóbb magyar pénztárgép!
2014. február 13.

Az első, és ezidáig egyetlen, Magyarországon gyártott online pénztárgép, amely jelenleg a legolcsóbb pénztárgép is egyben!

Elolvasom a hírt>>

Ügyfeleink teendői a kasszacserékhez!
2014. február 13.

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a kasszacserék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében olvassák el az alábbi tájékoztatót és a benne foglaltakat a lehetőségeikhez mérten igyekezzenek betartani, ezzel mekkönnyítve a zavartalan átállást!

Elolvasom a hírt>>

MKEH közlemény az Alt Cash Kft típusvizsgálataira!
2014. február 11.

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal a mai napon közleményt adott ki az Alt Cash Kft. által benyújtott online pénztárgépek típusvizsgálataival kapcsolatban. A közlemény értelmében a hivatal elutasította az Alt Cash Kft újabb engedélyeztetésre beadott kérelmeit. Alább a hivatal közleménye.

Elolvasom a hírt>>

Teendők a befizetett előlegek kárrendezéséhez!
2014. február 10.

A Nemzetgazdasági Minisztérium mai közleményében tudatta, hogy módosításra került a pénztárgépek cseréjéhez adandó állami támogatásokról szóló 16/2013. (VI.3.) NGM rendelet 13/A§-a, amely lehetővé teszi a korábban A017 és A018 engedélyszámú online pénztárgépekre befizetett előlegek támogatásként történő visszaigénylését. A rendelet részletesen leírja a tennivalókat és szigorú határidőket szab az érintetteknek a visszaigénylések tekintetében! A rendelet módosítását változtatás nélkül tesszük közzé!

Elolvasom a hírt>>

NAV tájékoztató az előlegek visszaigényléséről!
2014. február 06.

A NAV honlapján közzétette az előlegüket (vagy a teljes vételárat) visszaigényelni szándékozó pénztárgép üzemeltetők teendőit! 

Elolvasom a hírt>>

Elfogyott a raktárról rendelhető Euro-150TE Flexy!
2014. február 05.

Határozatlan ideig nem tudunk "polcról" kiszolgálni Euro-150TE Flexy pénztárgéppel. 

Elolvasom a hírt>>

10.000 db 100.000 Ft-os CASHCUBE!
2014. február 03.

Az első ezer darab CASHCUBE pénztárgép elfogyott, melyet nettó 89.000 Ft-os áron kínáltunk. De az újabb kedvezménynek köszönhetően, további 10.000 darabot nettó 99.000 Ft-ért értékesítünk!

Elolvasom a hírt>>

NAV közlemény a károsultaknak!
2014. január 30.

Alább a NAV közleménye, amely fontos üzenetet tartalmaz az Alt Cash és a Japan Cash károsultjainak!

Elolvasom a hírt>>

Kártalanítja az állam az Alt Cash Kft ügyfeleit!
2014. január 29.

Az NGM közleményben tudatta, hogy azon pénztárgép üzemeltetők, akik előleget fizettek be az általuk megrendelt pénztárgépekre az Alt Cash vagy a Japan Cash Kft-nek, azt az állam átvállalja! Ennek lényege, hogy amennyiben a pénztárgép üzemeltető új rendelést ad le az eBEV portálon és ott kéri a kártalanítást, az állam autómatikusan "befizeti" helyette az előleget az új forgalmazó felé, így az ügyfelek pénze nem vész el. Részletekért kattintson!

Elolvasom a hírt>>

Rendelhető a CASHCUBE!
2014. január 29.

Mai naptól rendelhető a CASHCUBE online pénztárgép, most bevezető áron, nettó 89.900 Ft-ért! Az ár az első ezer darab megrendelésre vonatkozik!

Elolvasom a hírt>>

A NAV felszabadította az üzembe helyezési kódokat!
2014. január 27.

Friss!!! A NAV közleményben tudatta, hogy a visszavont engedélyű pénztárgépekre leadott megrendelésekhez kapcsolódó üzembe helyezési kódokat felszabadította, így azokat újból felhasználhatják a pénztágép üzemeltetők új pénztárgép megrendeléshez!

Elolvasom a hírt>>

CASHCUBE, az új magyar pénztárgép!
2014. január 25.

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) 2014. január 24-i döntésében A085 engedélyszámon forgalmazási engedélyt adott a CASHCUBE online pénztárgépnek, amely egy teljesen magyar fejlesztésű új pénztárgép.

Elolvasom a hírt>>

Visszavonták a Sam4s NR-300-as engedélyét is!
2014. január 23.

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) 2014. január 23-ai döntésében visszavonta az Alt Cash Kft. által forgalmazott Sam4s NR-300-as online pénztárgép engedélyét. Ezzel a döntéssel jelenleg nincs érvényes forgalmazási engedélyű online pénztárgépe az Alt Cash Kft.-nek, ahol több, mint 80 ezer pénztárgép üzemeltető adta le a megrendelését. Ezen pénztárgép üzemeltetőknek most új rendeléseket kell leadniuk.

Elolvasom a hírt>>

Január 31. a támogatások határideje!
2014. január 23.

Az NGM ismét módosította a pénztárgépek cseréjéhez adandó állami támogatás határidejét. Ezúttal január 31. a végső határidő, amely tarthatatlan...

Elolvasom a hírt>>

Mit kell tennie, ha megváltoznak az adatai?
2014. január 14.

A NAV kiadott egy közleményt, amely felhívja a pénztárgép üzemeltetők figyelmét, hogyan járjanak el abban az esetben, ha az adataikban (cégadatokban) változás következik/következett be. Alább a közlemény.

Elolvasom a hírt>>

Euro-150TE Flexy Online Pénztárgép raktáron!

2014. január 1-étől termékeink között elérhető az Euro-150TE Flexy online pénztárgép, melyet 3 napos szállítási határidővel rendelhet meg tőlünk!

Elolvasom a hírt>>

Változott az ÁSZF!
2014. január 1.

Cégünk Általános szerződési feltételei a mai naptól megváltoztak. Alább olvashatja az új ÁSZF-et.

Elolvasom a hírt>>

Nincs határidőhöz kötve az 50.000.Ft-os támogatás!
2013. december 30.

Az NGM közleményben tudatta, hogy 2014-ben is felhasználható a kasszacserékhez adandó 50.000.Ft-os állami támogatás! Továbbá lényeges változás, hogy a mobil adatkapcsolat havi díja hatóságáras lett, így ennek mértéke havi 1.500.Ft-ra mérséklődött. A közleményt változtatás nélkül közöljük.

Elolvasom a hírt>>

Hamarosan jön a magyar online pénztárgép!!!
2013. december 26.

Nemsokára elérhető lesz a teljesen magyar fejlesztésű, olcsó, ugyanakkor nagyon megbízható online pénztárgép!

Elolvasom a hírt>>

Meddig használhatom a jelenlegi pénztárgépemet??
2013. december 12.

Rengeteg kérdést kapunk ezzel kapcsolatban Ügyfeleinktől. Alább közöljük a választ!

Elolvasom a hírt>>

Célirányosan ellenőriz mától a NAV!
2013. december 11.

A NAV közleményt adott ki az online pénztárgépek megrendelésének ellenőrzéséről...

Elolvasom a hírt>>

Inspur 320 FECR csak most 100.000.Ft+ÁFA áron!
2013. december 02.

Az Inspur 320 FECR online pénztárgépet a mai naptól a készlet erejéig nettó 100.000.Ft-ért kínáljuk!

Elolvasom a hírt>>

A visszaigazolásokat kiküldtük!
2013. november 29.

A megrendelésekről készült forgalmazói visszaigazolásokat a tegnapi napon mindenkinek kiküldtük e-mailben.

Elolvasom a hírt>>

Professzionális megoldás: Inspur 330 FECR!
2013. november 27.

Megkapta az engedélyt az első nagyteljesítményű kassza, az Inspur 330 FECR online pénztárgép. 

Elolvasom a hírt>>

Változott a pénztárgépek megrendelésének menete!
2013. november 26.

Az új pénztárgép rendelet értelmében a mai naptól a következőképpen adhatja le online pénztárgép megrendelését:

Elolvasom a hírt>>

Nem működik az eBEV rendszer!
2013. november 23.

A NAV honlapján olvasható:

Elolvasom a hírt>>

Hétfő délig van idő visszajelezni!
2013. november 23.

Azon Ügyfeleink, akik korábban tőlünk olyan  online pénztárgépet rendeltek, amely időközben nem kapott engedélyt, vagy az engedélyét visszavonták, és erről hírlevélben tájékoztatást is kaptak, a hírlevélben megjelölt 2013. november 23. 12:00 órás határidő helyett 2013. november 25. 12:00 óráig jelezhetnek vissza, hogy elfogadják-e a módosított megrendeléseket! A határidő lejárta után már mindenkinek az eBEV portálon keresztül kell online pénztárgépet rendelnie, amihez természetesen ugyanúgy segítséget fogunk nyújtani!

Elolvasom a hírt>>

Segítséget nyújtunk, hogy előlege ne vesszen el!
2013. november 22.

A visszavont engedélyű pénztárgépre befizetett előlegét jóváírjuk, ha nálunk vásárol Inspur 320 FECR típusú online pénztárgépet!

Elolvasom a hírt>>

Inspur 320 FECR Online pénztárgép a legolcsóbban!
2013. november 19.

A mai naptól rendelhető az Inspur 320 FECR online pénztárgép, melyet most bevezető áron, 128.000. Ft+ÁFA áron kínálunk meglévő és leendő Ügyfeleinknek!

Elolvasom a hírt>>

Ismét változott a pénztárgép rendelet!!!
2013. november 18.

Új rendelet lépett hatályba a pénztárgépekről, amely alapjaiban borítja fel az eddigi megrendeléseket!

Elolvasom a hírt>>

Akciós pénztárgép lezárás!
2013. november 08.

Feleslegesség vált hagyományos pénztárgépét lezárjuk és környezetvédelmi megsemmisítés céljából átvesszük!

Elolvasom a hírt>>

LCR Classic Sento M Online Pénztárgép!
2013. október 20.

Rendelhető az LCR Classic Sento M! 

Elolvasom a hírt>>

Nincs veszélyben a támogatás!
2013. szeptember 26.

Az NGM kész módosítani a támogatások felhasználásának határidejét!

Elolvasom a hírt>>

A NAV közleménye az átállásról
2013. szeptember 23.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye az online pénztárgépekre történő átállásról.

Elolvasom a hírt>>

Október 1-ig kötelező a megrendelés!!!
2013. szeptember 17.

A 2013. szeptember 13-ai Magyar Közlönyben megjelent jogszabálymódosítást közöljük! 

Elolvasom a hírt>>

Számlázó program vagy online pénztárgép?
2013. szeptember 12.

A nemzetgazdasági tárca az érintett kisvállalkozói kör üzleti érdekeire figyelemmel nem számít a számlázó gyakorlat tömeges terjedésére.

Elolvasom a hírt>>

Mi lesz a régi pénztárgépekkel?
2013. szeptember 11.

Az NGM szakállamtitkára válaszolt.

Elolvasom a hírt>>

Újabb gyártó a pénztárgép piacon!
2013. szeptember 11.

Már hét forgalmazónak van engedélye. 

Elolvasom a hírt>>

Ma jár le a határidő!
2013. szeptember 02.

A mai napon lejár a 16 számjegyű NAV regisztrációs kód igénylésének határideje!

Elolvasom a hírt>>

Elindult a megrendelések felvétele!
2013. augusztus 28.

Mai nappal elindult a megrendelések felvétele, előleg nélkül!

Elolvasom a hírt>>

Az NGM álláspontja a határidőkkel kapcsolatban!
2013. augusztus 27.

Az alábbiakban a Nemzetgazdasági Minisztérium álláspontját tesszük közzé az átállással kapcsolatba.

Elolvasom a hírt>>

2013. december 31-re módosult a határidő!
2013. augusztus 17.

Alább változtatás nélkül közöljük a NAV 2013. augusztus 16-i közleményét a határidők módosulásáról

Elolvasom a hírt>>

Az MKIK levele a Nemzetgazdasági Miniszternek
2013. augusztus 15.

Dr. Parragh László az MKIK elnöke több száz vállalkozás visszajelzése, véleménye alapján levelet írt Varga Mihály miniszternek az online pénztárgépekkel kapcsolatban:

Elolvasom a hírt>>

Támogatási kód ellenőrzése
2013. augusztus 15.

Győződjön meg róla, hogy érvényes a támogatási kódja!

Elolvasom a hírt>>

Általános szerződési feltételek! (ÁSZF)
2013. augusztus 13.

Olvassa el az általános szerződési feltételeket!

Elolvasom a hírt>>

Rémhírek a pénztárgépek cseréje körül!
2013. augusztus 08.

Figyelem! Az alábbi tájékoztatás fontos, kérjük olvassa el figyelmesen!

Elolvasom a hírt>>

Aktuális információk az online gépekről!
2013. Augusztus 05.

Nem éri meg kapkodni...

Elolvasom a hírt>>

Megérkeztek a Micra online pénztárgépei!
2013. Augusztus 05.

Tekintse meg a Micra Jota M és a Micra Sento M típusú online pénztárgépeket!

Elolvasom a hírt>>

Támogatás igénylése
2013. Augusztus 05.

Az alábbi linkre kattintva érheti el a "PTGREG" nyomtatványt a NAV oldalán.

Elolvasom a hírt>>

2013. Augusztus 31. a határideje a pénztárgépek cseréjének
2013. Augusztus 05.

2013. Augusztus 31. a határideje a pénztárgépek cseréjének vagy átalakításának...

Elolvasom a hírt>>

Aktuális jogszabályok, információk
2013. április 16.

Az online pénztárgépekkel kapcsolatos
- folyamatosan frissülő - információk gyűjteménye.
Elolvasom a hírt>>

Elindult weboldalunk
2013. április 12.

A mai nappal elindult weboldalunk.
Elolvasom a hírt>>

További hírek>>
Név / cégnév:
Telefonszám:
E-mail cím:
Üzenet:
 
Amőba2000 Kft.
3384 Kisköre,
Tisza II. lakótelep
E-mail: info@on-linepenztargepek.hu
Telefon: +36-30-587-71-48, +36-30-938-08-24

FŐOLDAL  |  BEMUTATKOZÁS  |  SZOLGÁLTATÁSOK  |  TERMÉKEK  |  REFERENCIÁK  |  AKCIÓK  |  KAPCSOLAT  |  PARTNEREINK

online pénztárgép, online pénztárgépek, pénztárgép, pénztárgépek, pénztárgépszerviz, online szerviz, pénztárgépjavítás, online kasszagép, online kasszagépek, NAV bekötés, online pénztárgépjavítás, online pénztárgéprendelés, online pénztárgépek bekötése, pénztárgép bekötés, online pénztárgép bekötés, pénztárgép kiolvasás, online pénztárgépek kiolvasása, adatkiolvasás, pénztárgép szolgáltatás

Amőba2000 Kft. | 3384 Kisköre, Tisza II. lakótelep | E-mail: info@on-linepenztargepek.hu | Telefon: +36-30-587-71-48, +36-30-938-08-24 | Weboldal: on-linepenztargepek.hu


Penztargep.lap.hu | Penztargep.tlap.hu | Pénztárgép-Hvg

Vissza a főoldalra! info@on-linepenztargepek.hu Bemutatkozás Szolgáltatások Termékek Referenciák Akciók Kapcsolat Partnereink Oldaltérkép Adatvédelem